Prosjekt

Acobia en helhetsleverandør

Vi finner ikke opp hjulet gang på gang. I stedet baserer vi løsningene våre på ferdige konsepter og komponenter. Det ligger velprøvde løsninger bak hvert eneste prosjekt. Arbeidsmetoden vår er mulig takket være vårt sterke fokus på struktur, dokumentasjon og design. Det betyr også at kundens virksomhet ikke må tilpasses etter løsningen, men at løsningen kan tilpasses helt etter kundens virksomhet og behov. Kundetilpasset og samtidig økonomisk – det beste av to verdener.

Se filmene om noen av prosjektene våre

Malmö Airport

Farris Bad

Husarviksbron

Skanska Asfalt

Fredrikstad Innovasjonspark

Västlänken

Kunden i fokus

En av de viktigste delene i arbeidet er interaksjonen med kunden gjennom hele prosjektprosessen. Vårt samarbeid med kunden strekker seg fra forstudie til prosjektvurdering og support.

For at løsningen virkelig skal bli skreddersydd, involveres alle berørte parter i prosessen, fra de som har besluttet investeringen til de tenkte sluttbrukerne. Dette legger også grunnen for en vellykket implementering av løsningen i kundens virksomhet. Den nære relasjonen i prosjektet lever videre etter sluttleveransen i videreutvikling og supportarbeid med kunden. På den måten kan vi garantere at løsningen fortsetter å være tilpasset til kunden når omverdenen endres og behovene skifter.