Løsninger

Paketerade lösningar och produkter

Med våra lösningar ser vi till att våra kunders lönsamhet optimeras genom digitalisering och smarta integrationer inom våra affärsområden Industri, Infrastruktur och Fastighet.

AX Building
manager

Acobia har i dag utviklet en app for ventilasjonsstyring og en for alarmhåndtering.

Hvordan ser behovet ditt for rask og enkel tilgang ut?

AX Alarm Manager

(AXAM)

AXAM er et komplett system for rask, sikker og effektiv alarmhåndtering. Ved å bruke AXAM får man tilgang til alle funksjonene man kan forvente seg fra et moderne alarmhåndteringssystem, både når det gjelder sanntidshåndtering, historisk oppfølging og sporbarhet.

Pakketerte løsninger

Cloud Automation

Fleksible og skalerbare løsninger for industriell IT

Skytjenester for IT har eksistert på markedet en stund, og nå er mulighetene større enn noensinne for å dra nytte av de positive effektene. Med konseptet Cloud Automation hjelper vi deg til å skape din sky for industriell IT og akselerere virksomheten din. AI-løsninger i skyen som tjenester – løsninger selges som en tjeneste.

AX Quick Eye

Konseptet for integrering

AX Quick Eye integrerer alle de tekniske systemene som finnes i et anlegg for å skape det rette innendørsklimaet, minimere energiforbruket, maksimere effektivitet og tilby sikkerhet. All informasjon integreres og sammenstilles til ett og samme system.

Forhandler av Listec

AX link2listec – brannvern og temperaturovervåking

Gurusoft-samarbeidspartner

Energieffektivisering av eiendommer

Acobia har et nært samarbeid med Gurusoft og er forhandler av energioppfølgingssystemet Gurusoft EOS. Gurusoft har lang erfaring med å støtte kundene i sine investeringer, og sikrer dermed deres langsiktige perspektiv.

Gurusoft Report – EOS

Minske elforbruk i produksjon og på eiendommer

Med de riktige måledataene blir det enkelt å se hvor du kan gjøre de største energibesparelsene. Gurusoft Report – EOS er et moderne system for innsamling og bearbeiding av energidata som gjør det enkelt å optimere energiforbruket.